tordenskiold-full
Tordenskiold Brygge

FANTASTISKE FREDRIKSTAD

SENTRALT I DEN ÆRVERDIGE PLANKEBYEN

Tordenskiold Brygge ligger sentralt til i et etablert og rolig boligområde.
En kort spasertur tar deg inn til sentrum. Her finner du byens gågate og Torvbyen handelssenter, sammen dekker disse alt av tilbud du måtte trenge i din hverdag og mye mer. I nærområdet finner du også hyggelige Fredrikstad Kino, Rådhuset og Domkirken. I tilknytningen til Domkirken ligger Kirkeparken. Går du tvers gjennom parken kommer du til jernbanestasjonen, med togavganger til Oslo og mange andre steder. Denne spaserturen er drøye 300 meter hjemmefra. Her ligger alt til rette for en enkel og sosial hverdag på vakre Tordenskiold Brygge.

HYGGELIGE RESTAURANTER LANGS BRYGGEPROMENADEN

Langs bryggen finner du gode restauranter med noe for enhver smak. I helgene kryr det av mennesker som skal kose seg med venner og kjente. Her er en fantastisk stemning, spesielt så fort solstrålene varmer nok til at du kan sitte ute.

MED BÅTLIV OG BYFERGEN LIKE UTENFOR DØREN

På både brygga og i elvene inn til Fredrikstad kryr det av båter. Blant annet byfergen passerer Tordenskiold Brygge én gang i timen. Denne er gratis og legger til ved fergestedene Gamlebyen, Isengran og Gressvik, samt to kaier ved sentrum.

TILRETTELAGT FOR EN ENKEL OG GOD HVERDAG

Tordenskiold Brygge har alt du måtte trenge for en rolig og stressfri hverdag. På prosjektets tomt blir det tilrettelagt med eget uteområde med hage. Her får du også parkeringsplass både til sykkel og bil.

MED SOL OG SJØUTSIKT FRA EGEN BALKONG

Samtlige leiligheter på Tordenskiold Brygge er vestvendt og har gode solforhold fra sin balkong eller takterrasse. Her kan du nyte solnedgangen sene sommerkvelder, eller en varm morgenkaffe mens du hviler blikket på båtene som kommer putrende forbi.

UTFORSK ULIKE PLAN
OG LEILIGHETER

BoligvelgerMeld interesse